Anja Tjallema - Beëdigd tolk en vertaler Russisch
Over mij

Anja Tjallema, beëdigd tolk en vertaler Russisch

Ik ben Anja en ik werk al ruim 15 jaar als tolk en vertaler in de talencombinaties Russisch-Nederlands, Nederlands-Russisch en Engels-Russisch. Als zzp’er tolk en vertaal ik voor particulieren, voor de zakelijke markt en non-profit organisaties. Als beëdigd tolk ben ik daarnaast regelmatig te vinden in de rechtbank of bij notarissen en advocaten. Mijn klanten zijn in allerlei sectoren actief en daardoor kom ik op veel interessante plekken terecht voor het tolken. Ook maak ik als beëdigd vertaler rechtsgeldige vertalingen van officiële documenten zoals bijvoorbeeld een diploma.

Ik geloof in een gedegen voorbereiding en kwaliteit

Tolk zijn is een uitdagend beroep. Kwaliteit staat voor mij hoog in het vaandel. Dat komt mede doordat ik een perfectionist ben. Ik geloof in een goede voorbereiding: met de benodigde informatie van mijn klant zorg ik dat ik op de hoogte ben van uw bedrijf, product of dienst en om wat voor bijeenkomst het gaat (conferentie, vergadering, presentatie). Op deze manier kan ik u en uw klant optimaal helpen met tolken.

Twee culturen
Ik ben opgegroeid in Leningrad, later St. Petersburg. Ik woon sinds 1996 in Nederland en ben dus een mens van twee culturen. Dat helpt mij om de verschillen en overeenkomsten in cultuur en omgang helder voor ogen te houden. Zo kan ik u als klant helpen om de andere partij werkelijk te begrijpen en eventuele interculturele misverstanden op te helderen.

Geïnteresseerd in mijn tolk- of vertaaldiensten?
Als u op zoek bent naar een ervaren, professioneel tolk en vertaler Russisch-Nederlands, dan hebt u die nu gevonden. Ik nodig u graag uit contact op te nemen om uw mogelijke tolk- of vertaalopdracht te bespreken. Klik op de knop hieronder of bel mij op 06-28 23 68 18.

Anja Tjallema - Beëdigd tolk en vertaler Russisch